Diameter 3/4 van ASTM A394“ - 10UNCx9 1/4 " van de het Koolstofstaalstap van LG HDG Bouten a394t-1

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam QBH
Certificering ISO9001
Modelnummer A394 T-1
Min. bestelaantal 900KG
Prijs Negotiation
Verpakking Details 25kg Carton+900kg/Pallet
Levertijd 30-60 dagen
Betalingscondities L/C, T/T, OA
Levering vermogen 500Ton/Month
Productdetails
Materiaal 1045 Oppervlaktebehandeling Vlakte, Zinc/HDG
Rang A394 T-1 Proces Koud Smeedstuk
thermische behandeling Ja Hrc 25-34
Steekproef vrije steekproeven Haven SHANGHAI OF NINGBO
Hoog licht

De Stapbouten van ASTM A394

,

De Stapbouten van LG van diameter 3/4“ - 10UNCx9 1/4 "

,

A394t-1 Koolstofstaalbouten

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

 

De stap bout a394t-1 Koolstofstaalbout, diameter 3/4 van de Stapbout“ vast - 10UNC x 9 1/4 " (Gekarteld) LG ASTM A394 TP 1 HDG

 

STEP Bouten     De stapbouten worden letterlijk gebruikt als stappen op staalmededeling en elektrotransmissietorens. Deze bouten worden over het algemeen voorzien van twee A194-noten van de rang2h zware hexuitdraai. Één noot wordt aangehaald tegen de uit in werking gestelde draad. De ontrafelde steel, of de staplengte, strekken zich typisch van 6 ″ uit aan 10 ″.

 

 

De stapbouten worden gebruikt voor een verscheidenheid van toepassingen, met inbegrip van staalmededeling, elektrotransmissietorens, torenversterking en een gastheer van andere het vastmaken banen. De beste stapbouten kenmerken laag koolstofstaalorganismen en met hoge weerstand en zijn uitstekend voor gebruik met zware hexuitdraainoten.

 

De zware hexuitdraai hoofd structurele bouten van QBH-bedrijf helpen u staal-aan-staal structurele verbindingen beveiligen. Deze ruwe staalbouten komen in gegalvaniseerd, ondergedompeld heet gegalvaniseerd, eindigen het gele zink en de vlakte.

 

 

De specificatie van ASTM A394 voldoet de chemische en mechanische vereisten van zeshoek en vierkant-hoofd zink-met een laag bedekte staalbouten en atmosferische corrosiebestendige bouten voor gebruik in de bouw van transmissietorens, hulpkantoren, en gelijkaardige staalstructuren. De volgende types van bouten zijn: Type 0 omvat hot-dip zink-met een laag bedekte die bouten van laag of middelgroot koolstofstaal worden gemaakt, omvat het Type 1 hot-dip zink-met een laag bedekte die van middelgroot koolstofstaal worden gemaakt, gedoofd en aangemaakte bouten, Type - 2, en Type 3 omvatten naakt, gedoofde, en die bouten gemaakte van verweringsstaal worden gemaakt aan. Het staal voor de vervaardiging van bouten zal door om het even welke volgende processen worden gemaakt: open-hart, electric-furnace, of basic-oxygen. De type 1bouten uit middelgroot koolstofstaal worden geproduceerd zullen in een vloeibaar middel worden gedoofd van boven de austenizing temperatuur die. De type 1bouten uit middelgroot koolstofstaal worden geproduceerd waaraan het chromium, het nikkel, het molybdeen, of het borium opzettelijk werden toegevoegd zullen slechts in olie worden gedoofd van boven de austenitizing temperatuur die. Type 3 bouten zal slechts in olie worden gedoofd van boven de austenitizing temperatuur. Koud-geleid die Type 0 zal bouten spanningshulp zijn vóór zinkdeklaag wordt onthard koude die het werkgevolgen te verwijderen dusdanig dat de hardheid overal op de oppervlakte of door de dwarsdoorsnede wordt gemeten aan het gespecificeerde vereiste zal voldoen. De verschillende tests zullen worden uitgevoerd om de volgende mechanische eigenschappen van bouten te bepalen: hardheid, treksterkte, en scheerbeurtsterkte.

 

De bouten van ASTM A394 kunnen voor vele verschillende toepassingen worden gebruikt die vastmakend hout, staal, en andere bouwmaterialen voor projecten zoals dokken, bruggen, wegstructuren, en gebouwen omvatten. De de Hexuitdraaibouten van ASTM A394 en de de Hexuitdraai Hoofdbouten van ASTM A394 zijn enkele taaiste bevestigingsmiddelen. Deze stevige bevestigingsmiddelen van ASME worden SA394 gebruikt om zware materialen te verbinden.

    De bouten zijn uiterlijk ingepaste die bevestigingsmiddelen in industriële en bouwtoepassingen worden gebruikt voor samen het assembleren van twee ontrafelde producten en beschikbaar in honderden combinaties materialen, hoofden, draden, plateren, het thermisch behandelen, en secundaire verrichtingen. Wij zijn fabrikant & leverancier van de nagels van ASTM A394 zoals alle-Draad, kraan-Beëindigen, dubbel-Beëindigennagels, en Combinatienagels, verschillende types van noten zoals Hexuitdraainoten, Zware Hexuitdraainoten, Overtapped-Noten, Tommy Hole Nuts, sferisch-Onder ogen gezien Noten en Volledige Ingepaste Staven, volledige draadstaven, bonnetbouten, Vervoerbout in een verscheidenheid van afwerking en grootte van 1/2“ aan 3 1/2“. In de aardolie en de chemische industrie is de volledig ingepaste nagel de gemeenschappelijkste die Bout van ASTM A394 voor van een flens voorzien verbindingen wordt gebruikt. ASTM A394 beslaat bouten is beschikbaar in alle diameters van draadhoogten (UNC/UNRC – UNF/UNRF – 8UN) en metrische grootte.

     De de Hexuitdraaiglb Schroeven van ASTM A394 ook als machinebouten of hexuitdraaibouten zijn worden bekend beschikbaar in diverse noteringen en de sterke punten dat van de boutrang. Ons van de Nootbouten van ASTM A394 de Hexuitdraaibouten, Tab Bolts, Flensbouten, de Vervoerbouten, de Schouderbouten en de Hoofdbouten van T worden gebruikt om machine ingepaste bevestigingsmiddelen vast te maken wanneer zich samen het aansluiten van bij materialen.

 

 

 

Productie


   

QBH-de bedrijfbout vervaardigt stapbouten in 5/8 diameter ″ en 3/4 diameter ″. De stapbouten zijn met hoge weerstand en aan ASTM-specificatie A449 typisch vervaardigd.
 

 

De Afmetingen van de stapbout


 

Diameter 3/4 van ASTM A394“ - 10UNCx9 1/4 " van de het Koolstofstaalstap van LG HDG Bouten a394t-1 0

 

 

 

 

 

Diameter 3/4 van ASTM A394“ - 10UNCx9 1/4 " van de het Koolstofstaalstap van LG HDG Bouten a394t-1 1

 

 

 

 

Diameter 3/4 van ASTM A394“ - 10UNCx9 1/4 " van de het Koolstofstaalstap van LG HDG Bouten a394t-1 2

Diameter 3/4 van ASTM A394“ - 10UNCx9 1/4 " van de het Koolstofstaalstap van LG HDG Bouten a394t-1 3

 

 

 

Eindig


 

HET DUIDELIJKE ZWARTE HDG DACROMET GEOMET CHROME NIKKEL VAN ZP YZP ETC.

 

 

 

VERPAKKING


QBH-MASSA

20-25KG/CTN, 36CTNS/PALLET

20-30KG/BAGS, 36BAGS/PALLET

ÉÉN TON/BOXES

50KG/IJZERtrommel, 12 IJZER DRUMS/PALLET

 

DE KLEINE VERPAKKING VAN QBH

Verpakking in kleine dozen volgens de eisen van de klant

Verpakking in plastic zak volgens de eisen van de klant

 

QBH-PALLETtype

STEVIGE HOUTEN BEROKINGSpallet

EURO Pallet

DRIE SPLINTERpallet

HOUTEN DOOS

 

 

 

De voordelen van QBH


  • QBH-merkverkoop aan de belangrijkste kwaliteitsborging.
  • Jaren van het beheer van de de uitvoerhandel, de uitstekende dienst, word-of-mouth waarborg.
  • Door met TUV, escorte voor kwaliteit te werken.
  • De aanpassing van niet genormaliseerde delen kan volgens de eisen en de tekeningen van de klant worden gemaakt.
  • Voor kwaliteitsklanten, kunnen wij een bepaalde kredietperiode verstrekken.

 

 

 

FAQ


1. Hoe u me op u laat vertrouwen.
 
De Hardwareco. van Qunbang van de Jiaxingsstad, Ltd hs zijn eigen recht van de invoer en de uitvoer, QBH-handelsmerk in China, Verenigde Staten, is Europese Unie geregistreerd. Tegelijkertijd, kunt u de registratieinformatie van ons bedrijf in het de industrie en de Handelssysteem van China ook controleren.
 
 
2. Hoe over uw prijs.
 
Wij zullen op verschillende markten, voor verschillende kwaliteit en hoeveelheid, op maat gemaakte prijzen voor klanten worden gebaseerd om win-win doel te bereiken.
 
 
3. Hoe u uw kwaliteit controleert.
 
Kwaliteitscontrole de inkomende van de kwaliteits contral (IQC) →Process Kwaliteitscontrole (PQC) →Output (OQC) worden, en de aselecte steekproeven verzonden naar TUV voor het testen. Als de klant de goederen ontving en kwaliteitsproblemen vond, QBH-belooft het bedrijf verantwoordelijk te zijn voor het terugkeren van geld of het bijvullen van de goederen
 
 
4. Kon u vrije steekproeven verstrekken?
 
Voor nieuwe klant, kunnen wij vrije steekproeven voor standaardbevestigingsmiddel verstrekken, maar de cliënten zullen uitdrukkelijk betalen
lasten. Voor oude klant, zullen wij u vrije steekproeven verzenden en zullen uitdrukkelijke lasten door ons betalen.
 
 
5. Keurt u kleine orde goed?
 
QBH-het bedrijf kan kleine orden goedkeuren als wij hen in voorraad hebben. In het algemeen, is de voorraadwaarschijnlijkheid van roestvrij staalbevestigingsmiddelen hoger dan dat van koolstofstaalbevestigingsmiddelen.
 
 
6. Hoe over uw levertijd
 
Welk wij pursure het patroon van de hoog rendementbeweging, de het van het roestvrij staalbevestigingsmiddel levertijd over 15days, het koolstofstaalbevestigingsmiddel zijn zal het over 30days
 
 
7. Wat uw verpakking is.
 
Gewoonlijk kan 25KG/carbon, 36CTNS op de pallets, of 20-30kg/Bags, dan op de pallet, gepersonaliseerde packagingis van QBH bedrijf ook beschikbaar, als 10PCS/plastic-zak of 10pcs/box, het wat informatie drukken
zoals EMBLEEM en patroon van klanten.
 
 
8. Wat uw betalingstermijn is
 
Normaal, zijn onze betalingsvoorwaarden TT en L/C, als wij lange tijd samenwerken, kunnen wij het punt van wederzijds vertrouwen bereiken, en volledig onze klanten groter en sterker steunen om in de lokale markt te worden.
Niet alleen in prijs kunnen de concessies, maar ook in de betaling ook op krediet worden gedaan, moet de Specifieke tijd van de kredietverkoop afzonderlijk worden besproken